Coaching

Mijn diepste verlangen is om vrij te zijn. Vrij op allerlei manieren. Vrij om te gaan en staan waar ik wil, vrij om eigen keuzes te maken. Vrij te zijn van wat anderen van mij denken, kortom: vrij om te allen tijde en in iedere situatie volledig mezelf te zijn.

Vanuit mijn coaching gun ik ook iedereen deze emotionele vrijheid. Dat probeer ik dan ook in mijn sessies te bereiken.
Vrij van blokkades die je tegenhouden te zijn wie je in essentie bent. Dat is het grootste geschenk.

In principe kan iedereen vanaf 15 jaar en ouder terecht voor coaching en begeleiding. Het is wel belangrijk dat je er daadwerkelijk aan toe bent en open voor staat. De redenen waarom mensen aankloppen voor coaching zijn uiteenlopend. Ieder mens zit anders in elkaar.

Een coaching is altijd een kortdurend traject waarbij de coach de coachee in beweging zet zodat deze hiermee zelf weer vooruit kan. Gemiddeld is er na 4 tot 6 sessies veel verheldering.

Het startpunt van jouw coachtraject is je vraag, knelpunt of gewenste doel. We werken met dat wat zich bij jou aandient en op dat moment het meest belangrijk voor jou is in relatie tot jouw vraag. Tijdens het coachproces leer je jezelf te observeren en over jezelf na te denken, waardoor je meer leiderschap over jezelf en je leven ontwikkelt. Je wordt bewuster en meer vrij. De inzichten die hieruit voortkomen, helpen je bij het realiseren van jouw doel.

Mijn aanpak is veelzijdig. Ik maak van allerlei verschillend gedachtegoed en stromingen gebruik. Wat ik hierbij inzet, hangt af van jouw vraag, behoefte en fase in je ontwikkeling. Hierbij ga ik altijd naar de kern en essentie van jouw vraag.

De kosten van coachen bedragen €90 p/uur. Deze prijs is inclusief BTW. voor particulieren en exclusief BTW. voor bedrijven.